ПОБЕДА РОМАНТИЧАРА ПРОТИВ БРАТСКОГ ВОЖДОВЦА

ФК ВОЖДОВАЦ – ОФК БЕОГРАД 0-2 (0-1)

СТРЕЛЦИ: ЈАНКОВИЋ У 4 И ДРАЖИЋ У 54. МИНУТУ.

БЕОГРАД, 04. АПРИЛ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 15:30 ЧАСОВА.

СТАДИОН “БОЈАН МАЈИЋ”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 400.

ВРЕМЕ: СУНЧАНО И ВЕТРОВИТО СА 14 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: ДОБАР ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ФК ВОЖДОВАЦ У БЕЛОЈ, А ОФК БЕОГРАД У РОЗЕ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: СИМИЋ Слободан
Главни судија: СТОЈИЛКОВИЋ Игор
Први помоћни судија: МИХАЈЛОВИЋ Милан
Други помоћни судија: КАРАНОВИЋ Дарко
Четврти судија: ПЕТКОВИЋ Мирољуб
Први додатни судија: ФИЛИПОВИЋ Дејан
Други додатни судија: ПОПОВИЋ Марко
Посматрач: САНДИЋ Зоран

ЖУТИ КАРТОНИ: КИТАНОВСКИ, ПАВЛОВИЋ М. (ФК ВОЖДОВАЦ), ЗДЈЕЛАР (ОФК БЕОГРАД).

ФК ВОЖДОВАЦ (4-5-1): СУПИЋ, КИТАНОВСКИ, РАДИВОЈЕВИЋ, ПАВЛОВИЋ Д, СТОЈКОВИЋ, ПАВЛОВИЋ М, КАРАКЛАЈИЋ, ЈОКИЋ, СИКИМИЋ, ШКЕРЈАНЦ, ОДИТА. ИГРАЛИ СУ ЈОШ И ЂУГУРДИЋ, ЂЕРМАНОВИЋ И АДАМОВИЋ.
ТРЕНЕР: БРАТИСЛАВ ЖИВКОВИЋ

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, ЛИШЧЕВИЋ, АНТОНОВ, ДАУТОВИЋ, МАТОВИЋ, ЗДЈЕЛАР, МИЦЕВСКИ, ЈАНКОВИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ДРАЖИЋ, АНДРИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ И ЈЕШИЋ, АНТИЋ И МИЛИЋ.
ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ

И пред овај меч, јавност је била препуна информација о победи противника ОФК Београда на гостовању, овог пута Вождовца, па је квота на њихову победу била минимална, а на нашу чак око 10! Елем, наш млади тим, који је био ослабљен за Гајића, Јовановића, Планића, Аксентијевића и Савића, победио је са 2-0! Кад смо већ код кулоарских прича, да додамо и то да је Нови Пазар победио Црвену Звезду па је тако, овог пута, пропала теорија да смо Пазарцима дали бодове да би се они “склонили” црвенима…

На Вождовцу је виђена одлична утакмица, препуна динамике и права је штета што је присуствовало тек око 400 гледалаца! Клубови чији су навијачи у братским односима, имали су прегршт изгледних шанси, шутева са дистанце, велика борба је вођена током целог меча и држан је висок темпо.

Голове смо постигли преко Јанковића и Дражића, а стопостотне шансе домаћих је анулирао стандардно одлични Чупић! Надамо се да ће селектор младе репрезентације, Додић, исправити неправду и ставити Чупу на гол свог тима!

Имали смо шансе преко Дражића, Андрића, одличне покушаје са дистанце Мицевског, Здјелара, младог Милића (1998. годиште)… У штоперском тандему први пут су заједно одиграли Даутовић и Матовић, а Лишчевић је показао да тренер Ђурђевић може на њега да рачуна на велики број улога у тиму, овог пута је играо на десном беку и био је стандардно одличан, пре свега поуздан!

Навијачи домаћег тима су се солидарисали са Плавом унијом и истакли паролу подршке око борбе за решење и изградњу новог Омладинског стадиона!

У наредном мечу бићемо домаћини, али само на папиру, јер ћемо утакмицу против Партизана играти на Врачару! Плава унија неће организовано бодрити свој Београд.

DSCF5970DSCF5974DSCF5983DSCF5990DSCF6055

dscf6053ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.